Stress/udbrændthed

Forbyg stress og udbrændthed eller lær at takle det, når det er gået galt

Flere og flere oplever at det er svært at få enderne til at nå sammen og få prioriteret i forhold til forventninger, krav og værdier. Sammen med Krop og glæde vil den ansatte bliver mere bevidst om hvordan denne skal prioritere ud fra dens situation set i forhold til arbejdsmarkedet og privatlivet.Trætheden og manglede energi gør, at man ikke har overskud til de praktiske gøremål i hjemmet eller opgaverne på arbejdspladsen, hvilket medfører dårlig samvittighed, dårlig selvværd mv. Man kan også have svært ved at håndtere de sociale relationer.
Ligeledes vil der være fokus på de kognitive udfordringer man kan opleve i forbindelse med ovenstående samt hvordan det er muligt at rehabilitere, således man kan komme tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Tal og fakta jf. Sundhedsstyrelsen
Andelen af voksne danskere med et højt stressniveau er steget fra 21 pct. i 2010 til 25 pt. i 2017. Det er især kvinder, der rammes af stress: I 2017 havde 29 pct. af kvinderne et højt stressniveau, mens det samme gjaldt for 21 pct. af mændene.

Stress har også en betydelig social slagside: Mens knap hver femte i beskæftigelse har et højt stressniveau, gælder det omkring halvdelen blandt arbejdsløse, førtidspensionister eller mennesker, der på anden vis er uden for arbejdsmarkedet.
Kilde: https://www.sst.dk

Det praktiske

Hvis ovenstående har vagt din interesse så kontakt Krop og glæde for at hører mere enten ved at benytte nedenstående formular eller kontakt mig direkte på mobil 60 71 77 00.

Besøgene foregår på virksomheden/institutionen med mindre andet er aftalt.

Kontakt

Ønskes mere information? Få en gratis og uforpligtende introsamtale.

60 71 77 00

kirsten@kropogglæde.dk

Autoriseret Privatpraktiserende ergoterapeut