Sanseprofil, børn

Sanse profil, børn

Oplever du, at dit barn mistrives enten i børnehaven, skolen, hjemme og/eller i fritidstilbuddene, uden at der umiddelbart kan gives en forklaring på dette. Ofte kan dette skyldes manglende opmærksomhed på barnets sansebearbejdning, ikke nødvendigvis manglede sanseintegration, med mere om barnet hurtigt overstimuleres af særlige sansestimuli. Sensory Profile for børn kan belyse barnets overordnede sanseprofil men kan også belyse om der er særlige sanser der hurtigere bliver over- eller understimuleret hvilket kan resultere i uhensigtsmæssige handlemønstre/adfærd.

Ved udarbejdelse af en Sensory Profile belyses barnets sansebearbejdning og I vil udover personlig evaluering også modtager en beskrivelse med forslag til kompenserende strategier for at øge barnets trivsel, indlæringsevne og sociale færdigheder.

Det praktiske

Hvis ovenstående har vagt din interesse så kontakt Krop og glæde for at hører mere enten ved at benytte nedenstående formular eller kontakt mig direkte på mobil 60 71 77 00.

Besøgene foregår som udgangspunkt hjemme hos dig/jer, dette for at gøre det lettere for dig at få hverdagen til at hænge sammen, men også fordi man ofte er mere tryg og afslappet i eget hjem. Alternativt kan konsultationen foregå i Jelling.

Kontakt

Ønskes mere information? Få en gratis og uforpligtende introsamtale.

60 71 77 00

kirsten@kropogglæde.dk

Autoriseret Privatpraktiserende ergoterapeut