Mere energi og overskud i hverdagen

Synes du det kan være svært at få hverdagen til at hænge samme og/eller finde overskud til at klare de opgaver der er i hverdagen, enten på grund af sygdom, stress, udbrændthed eller andet.

Forløbet er til dig der ønsker at få mere overskud til at få ”opgaverne løst”. Ved fælles hjælp og støtte, introduceres du til forskellige metoder og teknikker, der kan hjælpe dig med selv at kunne varetage de opgaver, som du synes kan være en udfordring; rengøring, indkøb, sociale relationer, personlig hygiejne, fritidsinteresser eller noget helt andet. 

Processen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og sammen laver vi realistiske mål undervejs for at nå det endelige mål. 

Hyppighed og varighed af besøg finder vi ud af i fællesskab og vi evaluerer og justere løbene. Men typisk er det 4 gange i løbet af 6 mdr.

Besøgene finder som udgangspunkt sted hjemme hos dig.

Det praktiske

Hvis ovenstående har vagt din interesse så kontakt Krop og glæde for at hører mere enten ved at benytte nedenstående formular eller kontakt mig direkte på mobil 60 71 77 00.

Besøgene foregår som udgangspunkt hjemme hos dig/jer, dette for at gøre det lettere for dig at få hverdagen til at hænge sammen, men også fordi man ofte er mere tryg og afslappet i eget hjem. Alternativt kan konsultationen foregå i Jelling.

Kontakt

Ønskes mere information? Få en gratis og uforpligtende introsamtale.

60 71 77 00

kirsten@kropogglæde.dk

Autoriseret Privatpraktiserende ergoterapeut